Marti, 20 MARTIE 2018

Primăria

Luna Martie este dedicatã doamnelor și domnișoarelor, ființelor care dau culoare și sens vieții noastre. Femeia este poate cel mai de preț lucru din aceastã lume, cãci fãrã ea specia umanã nu s-ar perpetua, fãrã gingãșia ei lumea aceasta ar fi urâtã și goalã. Fie cã ne referim la mame, bunici, soții sau prietene, colege, femeile sunt deopotrivã sprijin și factor de echilibru în viața fiecãruia dintre noi. Doamnele și domnișoarele din jurul nostru meritã toatã atenția și prețuirea, iar luna Martie e un interval pe care îl dedicãm lor în întregime. Tandre și în același timp puternice, luptãtoare, femeile sunt un dar pe care trebuie sã îl prețuim în fiecare zi. Și totuși 1 și 8 Martie au ceva aparte, sunt zile în care ființele dragi se bucurã de toatã atenția noastrã. Aș dori sã transmit tuturor doamnelor și domnișoarelor din Cisnãdie cele mai bune gânduri, sã le urez multã sãnãtate și o viațã cu o veșnicã prospețime de primãvarã. Fie ca optimismul ce apare odatã cu renașterea naturii sã-și gãseascã loc în sufletele dumneavoastrã și sã vã bucurați de zile senine, în armonie cu cei dragi. LA MULȚI ANI!

 

Primarul oraşului Cisnădie,

Gheorghe HUJA

 

 

 • Deschiderea oficiala a filialei Bibliotecii Judetene Astra Sibiu in Casa de Cultura a orasului Cisnadie

  Biblioteca Astra Sibiu lansează vineri, 16 martie, prima sa filială în județ: la Cisnădie, în spațiul Casei de cultură a orașului, recent renovată.

  Citeşte tot articolul »
 • Show De Comedie - Doru Octavian Dumitru

  Doru Octavian Dumitru nu mai are nevoie de nici o prezentare...spectacolele sale sunt unice iar Tuneul AI DREPTATE DRAGA MEA va confirma acest lucru.

 • Festivalului-Concurs „Lucreţia Ciobanu”

  Zeci de interpreți de muzică populară și membrii Ansamblurilor „Cindrelul-Junii Sibiului” și „Ceata Junilor” vor urca pe scena Festivalului-Concurs „Lucreţia Ciobanu” în zilele de 17 și 18 martie 2018.

 • Autopsia rasului

  Un spectacol în care se iese din cotidian, se uită de griji și se crează un spațiu de întâlnire.

 • Meci de handbal - CS MĂGURA CISNADIE - CSU DANUBIUS GALAȚI

  Sâmbăta, 24.02.2018, ora 18.00, la Sala Polivalenta Măgura Cisnădie va avea loc etapa 17 din Campionatul Ligii Naționale de handbal feminin.

 • Piesa de Teatru: Femeia Ideala

  Spectacol de teatru care ajunge să se transforme pe parcurs într-o parodie a emisiunilor comerciale din zilele de astăzi.

 • Meci de handbal - CS MĂGURA CISNADIE - HC ZALĂU

  Miercuri, 07.02.2018, la ora 18.00, va avea loc etapa 15 din Campionatul Ligii Naționale de handbal feminin C.S.Magura Cisnadie - HC Zalău.

 • Varsovia

  Piesa de teatru "Varsovia" ȋi prezintă pe Helea și Vitek care se întâlnesc întâmplător într-un târziu decembrie `46 la Moscova. Ea este poloneză și studentă la Conservator, el rus care se pregătește să devină oenolog. Unul din acele texte de care te ȋndrăgostești la orice vȃrstă cu doză serioasă de sentimentalism, poezie, umor care te farmecă de la prima ȋnteracțiune pe care o are spectatorul cu actorul. Este o poveste care dacă nu ni s-a ȋntȃmplat ȋncă, ni se va ȋntȃmpla cu siguranță cȃndva.