Home page
 
Cautare
 

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!


Download Adobe Reader

 

 

Click aici pentru mai multe detalii legate de Alegerile locale din 2016...


 

Dragi concetateni,

ma simt nevoit sa va dau explicatii ori de cate ori apar dezinformari pe  retelele de socializare, chiar daca trebuie sa fac acest lucru in fiecare zi.

          Referitor la titlul de ,, Cetatean de Onoare ”,  care urmeaza sa fie decernat celor 5 persoane deja nominalizate si care au fost aprobate de catre Consiliul Local, va certific, ca sunt persoane importante  care au marcat intr-un fel sau altul buna activitate a acestui oras.

De asemenea, va informez ca aceste persoane nu beneficiaza de absolut niciun favor la nivel local, decat de o diploma si un sincer si calduros multumesc, pentru tot ceea ce au facut si fac pentru orasul Cisnadie.

Din nou rau intentionatii, cei carora nu merita nici macar sa le pronunt numele,  dar care vor prin minciuna si dezinformare sa conduca o urbe, vor cu orice pret sa va induca in erore. Acestia au scris ca si domnul Hozat Zaharie a fost nominalizat, lucru care nu este adevarat, dar care poate fi dovedit si prin acte. 

Voi reveni, cu lamuriri pertinente, care sa va informeze corect, despre bunul mers ar orasului, cat si despre realitatile care va privesc direct, pe Dumnevoastra, concetatenii mei.  

PRIMAR,

GHEORGHE HUJA

 

 


 Dragi concetateni,

Sa-i  multumim lui Dumnezeu ca am ajuns si in acest an sa luam Lumina Sfanta, cu pace si liniste in suflet.

          Asa cum era de asteptat, a inceput Campania electorala…o campanie murdara, bazata pe denigrare si dezinformare.

          Vreau sa va rog, sa nu luati in considerare paginile de pe retelele de socializare, care din lipsa de bun simt, au fost clonate/contrafacute, iar continutul acestora este fals. De asemenea, in aceasta perioada o sa primiti tot felul de pliante si fluturasi in cutiile postale cu astfel de dezinformari, pe care la fel,  va rog sa nu le luati in seama si sa le ignorati.  

          Daca doriti informatii reale, clare si precise, va rog sa veniti la Primarie si sa ma intrebati sau sa va informati de pe pagina oficiala a Primariei, unde o sa va dau toate detaliile in modul cel mai real.

          Este un lucru cat se poate de josnic, sa vrei sa conduci o comunitate…si tot tu sa o dezinformezi …tocmai pe aceia care doresti sa te voteze… Exact asa au facut rau voitorii, pe acele pagini clonate, informandu-va ca eu as organiza excursii de 1 Mai si ca as oferi …chiar si cazare.

          Pot sa declar cu simt de raspundere,  ca am sprijinit si voi sprijini pe toti aceia care imi solicita in mod civilizat si organizat ajutorul ( elevi, studenti, pensionari, sportivi, etc.), iar evenimentele sunt anuntate si oficial. 

          Va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat in decursul celor 4 ani in care am fost ales sa va conduc destinele.

          Asa …si cu bune, cum spun unii, dar si cu rele, cum spun altii, am incercat si voi incerca sa va reprezint interesele si sa va fac din acest oras Cisnadie si din Cisnadioara ,  locul unde cei care vin in vizita, sa  isi doreasca sa revina.

          Imi doresc din suflet, ca orasul nostru sa se ridice la nivelul unui oras cu adevarat European. 

          Va stau la dispozitie oricand aveti nevoie de ajutor asa cum am facut-o mereu, dar nu aplecati urechea la cei rau voitori si defaimatori.

PRIMAR,

GHEORGHE HUJA

 


 

 

 Dragii mei Concetățeni, 

             Fie ca Sfânta Sărbătoare Pascală, să ne apropie de taina Învierii Domnului și să ne aducă în suflet pace și bucurie.

             Este o perioadă, în care ar trebui sa reflectăm mai mult asupra lucrurilor cu adevarat importante, să ne luăm răgazul de a fi alaturi de cei dragi și să ne gândim, totodată, la cei care au nevoie de speranță, de înțelegerea și solidaritatea noastră.  

Le urez tuturor cisnădienilor, fie că se află în țară sau în comunitățile românești din afara granițelor, gândurile mele bune și cele mai calde urări de Paște.

 

Hristos a Înviat !

  PRIMAR,

GHEORGHE HUJA 


 

Dragii mei concetateni,

 

          Am spus si repet…am fost ales sa va reprezint interesele pe o perioada de cel putin 4 ani si asta si fac.

          Ma simt obligat sa revin cu mesaje catre Dumneavoastra, oamenii de buna credinta, pentru a va explica si a va aduce lamuriri la tot ceea ce scriu, cei care doresc cu orice pret, sa ajunga la conducerea orasului, prin minciuni si dezinformari.

          In primul rand, doresc sa multumesc echipei de handbal din Cisnadie pentru bucuria pe care ne-a facut-o, aceea de a intra la baraj si cu ajutorul lui Dumnezeu, ramanerea in Liga Nationala. De asemenea, aduc calde multumiri sustinatorilor echipei, care au fost trup si suflet alaturi de fete, indiferent de situatie.

Doresc sa aduc lamuriri si la ceea ce s-a scris pe facebook, referitor la incidentul din Sala Polivalenta din timpul meciului, precum si la suma vehiculata de 2.000.000 EURO pentru construirea acestei Sali. Aceasta suma este o exagerare si o minciuna pusa la cale de oameni rau intentionati. Pot sa va pun documente, iar eu va stau la dispozitie pentru orice lamurire pertinent, avand in vedere ca extinderea Salii Polivalente s-a facut in mai multe etape.

Vreau sa va informez corect si sa raspund la tot ceea ce se scrie pe retelele de socializare doar cu rea vointa si spre dezinformarea Dumneavoastra.

Sper din tot sufletul, ca tot ceea ce am creat frumos impreuna, sa fie si trainic, iar relatiile dintre oamenii din Cisnadie si Cisnadioara, sa fie cele mai calde.

Pentru ca ne aflam in Saptamana Patimilor, Saptamana Luminata, va cer tuturor sa fim mai buni si mai concilianti.

 

 PRIMAR,

GHEORGHE HUJA

 

 


 

 

 

 

 

Dragi concetateni,  

  cat de greu este pentru unii sa se integreze cu adevarat in societatea in care traiesc si cat de trist poate fi, sa nu  admita realitatea.

           Am spus de nenumarate ori, ca nu voi ascunde nimic concetatenilor mei si din aceasta cauza doresc sa  mai fac o precizare privind bugetul local. Din   nou, cei   care   doresc   sa   atraga   electoratul   doar   prin   minciuna,   se folosesc de retelele de socializare pentru a dezinforma cetatenii.

           Pe facebook, apare scris, ca pentru sport  s-au alocat din bugetul local  30%, dar realitatea este ca s-au alocat intre 6-7 %, aici fiind vorba de Fotbal: 3 grupe de copii, echipa liga a-IV-a, echipa liga a-III-a si Handbal: echipa de Liga Naționala, dar si 150 de copii,  selectați in grupe pe categorii de vârsta.

           Din nou unii încearcă prin astfel de informații sa își facă campanie electorală, iar eu am sa răspund de cate ori este nevoie, nu in fata lor, ci in fata dumneavoastră a cisnadienilor, pentru a nu va lăsa pacăliți de astfel de zvonuri.

Fac pe aceasta cale apel tuturor oamenilor de buna credința daca sunt intoxicați cu tot felul de informații pe diferite rețele de socializare, sa vina la mine, eu fiind mereu deschis dialogului.

 

PRIMAR,

GHEORGHE HUJA

 

 


 

Dragi concetateni,

Am spus ca voi reveni cu mesaje, ori de cate ori apar false personaje, care doresc din nou dezinformarea dumneavoastra.

Pe reteaua de socializare facebook, au aparut mai multe pagini false, unde unii se dau drept proprietarii lor, dar de fapt, se folosesc de ele pentru a transmite si a dezinforma prin interviuri si comunicate, inducand astfel populatia in eroare.

Pagina reala ,,MAGURA CISNADIE, va informeaza de tot ceea ce se intampla real in cadrul activitatilor sportive, dar si a vietii cotidiene din oras, in comparatie cu pagina falsa, ,,MAGURA CISNADIEI” (diferenta o face o simpla litera ,,i”), care va dezinformeaza in totalitate.

Declar cu simt de raspundere, ca nu am construit o baza sportiva cum rar se pot vedea in tara, pentru ca dupa un esec, sa ies in fata si sa spun ca desfiintez o echipa.

Nu imi sta in caracter sa declar lucruri precum ca as dori sa desfiintez, atat echipa de handbal cat si cea de fotbal, ci din contra, sprijin pepiniera de tineri sportivi care vor fi viitorul acestor echipe.

Mai mult, zilnic se antreneaza la Sala Polivalenta din Cisnadie un numar de 150 de copii.

Sa fie foarte clar, ca aceste echipe NU se vor desfiinta si voi sustine in continuare traditia sportului cisnadian.

PRIMAR,

GHEORGHE HUJA

 


 DRAGII MEI CONCETATENI

Asa cum puteti citi pe retelele de socializare (de ex. Facebook), domnii consilieri locali, Cornel Vintila si Dumitru Lepsa afirma ca ei au ajutat la redeschiderea Spitalului din Cisnadie, motiv pentru care am decis sa dau acest mesaj, pentru a informa cetatenii de buna credinta, despre realitatea si adevarul care au stat la baza redeschiderii Spitalului din Cisnadie, un edificiu atat de important pentru o comunitate.

Este trist totusi, ca mai sunt si astfel de consilieri locali care se injosesc in fel si chip doar pentru a-si atinge scopul si pentru a deveni credibili in fata cetatenilor si mai ales care incearca prin orice mijloace sa isi atraga electoratul.

Nu sunt absurd dar nici nu pot trece cu vederea acest lucru. Doresc sa va informez in cel mai sincer mod cum a fost redeschis Spitalul din Cisnadie.

Adevarul este ca dupa aproape un an si jumatate in care spitalul a fost inchis eu, Primarul orasului Cisnadie Gheorghe Huja, m-am intalnit cu domnul prefect Ovidiu Ioan Sitterli, cu Presedintele Consiliului  Judetean domnul Ioan Cindrea si cu Presedintele Casei de Asigurari de Sanatate, doamna Rodica Dumitru. In urma acestor discutii purtate, precum si a vizitei Ministrului Sanatatii la Spitalul nostru si a recomandarilor specialistilor, s-a primit aprobarea redeschiderii de la Ministerul Sanatatii si astfel spitalul din Cisnadie a fost repus in functiune, spre bucuria populatiei urbei noastre. De acuma incolo o sa va informez in mod constant despre tot ceea ce se intampla in oras, pentru a afla realitatea  direct de pe pagina oficiala a Primariei si nicidecum din alte surse care incearca sa va dezinformeze si sa va induca in eroare.

PRIMAR,

GHEORGHE HUJA

  


 

   

 


Actualizat in - 04/05/2016, la ora 12:15.
Calendar
Harta digitala
 
Copyright © 2005 - 2008 Primăria Oraşului Cisnădie. Design realizat de SOBIS Solutions.