Home page
 
Cautare
 

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!


Download Adobe Reader


 


 

 

  DRAGII MEI CONCETĂŢENI,

Astăzi trebuie să mă adresez unui anumit grup de oameni rău intenţionaţi şi fără identitate reală (Cisnadianul turmentat, Alexandru Ifrimescu, etc.).

De zece ani de zile, de când aceştia încearcă să îmi atribuie anumite apelative care nu mă reprezintă, mă simt obligat să răspund şi să aduc unele lămuriri, legate de comentariile făcute de aceşti oameni fără identitate, care, din lipsa de informaţii, dau drumul unor mesaje care nu au nicio baza reală.

Astfel, am obligaţia morală faţă de majoritatea oamenilor de bine, să aduc anumite lămuriri vis-à-vis de acuzele care mi se aduc şi care, fără dovezi, spun că Huja fură.

În instituţia pe care o conduc nu există un coş cu bani, de unde să-i luăm şi să-i  punem când vrem (dupa bunul nostru plac). Există legi care trebuie respectate întocmai și eu chiar o fac.

Din momentul în care am fost ales să conduc destinele oraşului Cisnădie au existat doua mari proiecte: Piaţeta Centrală şi Sala Polivalentă.

Proiectele, ţin să menţionez, au respectat legile în vigoare, s-au ţinut licitaţii, iar câştigători au fost: pentru Piaţeta Centrală firma SINECON SIBIU, iar pentru Sala Polivalentă, S.C. BALOR CONSTRUCT SIBIU.

Menționez că lucrările efectuate în oraşul Cisnădie, toate au fost executate în regie proprie şi cu angajaţii Primăriei.  

Având în vedere reparaţiile şi lucrarile de modernizare la unităţile de învăţământ din Cisnădie (Şcoli şi Grădiniţe) şi la Spital, le-am efectuat DOAR cu firme din Cisnădie: firma domnului Dăncăneţ Răzvan ,,Eco-Dor”, firma domnului Buş Dan ,,S.C. Decon Gold” şi cu firma domnului Cătălinoiu Ioan ,,Instal 2000”.

De când am fost ales primar al oraşului Cisnădie nu am stat prea mult la birou, am stat mai tot timpul alături de constructori, supraveghind îndeaproape desfăşurarea lucrărilor.

În altă ordine de idei, vă reamintesc, domnule Cisnădian Turmentat, domnule Ifrimescu, că nu am perceput niciun ban pentru nimic şi de la nimeni.

Înainte de a scrie ceva, poate că este mai bine să vă informaţi şi să daţi oamenilor informaţii corecte şi verificate, nu doar să ii dezinformaţi.

Vă rog doar să analizaţi amănunţit ceea ce scrieți.

Vis-à-vis de situaţia mea, vreau să vă anunţ ,,domnilor anonimi”, că în anul 2004 aveam cea mai scumpă maşină, achiziţionată de la Daimler, un Mercedes. Gurile rele spuneau că aveam pe atunci cea mai frumoasă şi cea mai modernă casă, aveam un restaurant, proprietatea mea, aveam o firmă ,,Natur Design”. Deci, aveam sursa de venit stabilă şi nu aveam nevoie de alte lucruri de care dumneavoastră mă învinuiţi.

Am muncit şi am pornit de jos şi astfel mi-am realizat totul, prin muncă cinstită.

Era necesară ,,domnilor anonimi”… da, era necesară o explicaţie pertinentă pentru oamenii ale căror destine le conduc. Era necesară explicația, dar nu pentru a mă justifica, ci pur şi simplu pentru o informare corectă.

Trăim într-un oraş minunat, cu oameni minunaţi şi aş dori să pot să fiu pe placul tuturor, însă suntem oameni şi nu putem mulţumi pe toată lumea.

Este trist… şi totuşi adevărat. Mă bucur că omul sfinţeşte locul, iar eu sunt fericit şi mândru să pot lăsa lucruri frumoase în urma mea, de care generaţiile următoare îşi vor aminti poate cu plăcere.

Menirea mea este să-i fac pe oameni fericiţi, dacă nu am reuşit, imi fac ,,mea culpa”. Sunt şi eu om ca toţi ceilalţi, cu defecte, cu vise, cu frământări, cu regrete… Sunt un om care visează la un oraş modern într-o lume perfectă și, fac ce pot să contribui şi eu la aceasta.      

 

Primar,

Gheorghe Huja

 

 


Campania Națională de Informare și Pregătire a Populației

în caz de cutremur: www.nutremurlacutremur.ro

 

 

 

 


Actualizat in - 10/08/2015, la ora 10:32.
Calendar
 
Copyright © 2005 - 2008 Primăria Oraşului Cisnădie. Design realizat de SOBIS Solutions.