Home page
 
Cautare
 

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!


Download Adobe Reader

 

           La începutul noului an de învățământ, distinși dascăli, stimați părinți, vă doresc să vă vedeți împlinite eforturile pe care le-ați făcut și să aveți bucuria recunoștinței din partea copiilor dumneavoastră. Dragi elevi, am certitudinea că, ambiția, sârguința și stăruința la învățătură, alături de optimismul și gândul tineresc, vor înscrie și acest an școlar în bogata tradiție a școlii cisnădiene!
          Una dintre principalele preocupãri ale mele este învãțãmântul-instituțiile de învãtãmânt din oraș; sã identific cu exactitate de ce au nevoie aceste școli și grãdinițe pentru a funcționa fãrã probleme. Până în prezent am reușit să realizăm lucrări de investiții și reparații la exteriorul și interiorul edificiilor școlare, iar totodată vrem să vă asigurăm că vom investi continuu în modernizarea unităților de învățământ pentru că doar în acest mod putem beneficia de un sistem educațional performant.
          Vă doresc în noul an școlar, tuturor copiilor, învățătorilor, profesorilor și părinților mult succes, putere de muncă, sănătate și multe împliniri!

 

Primar,

Gheorghe HUJA 


 

ANUNȚ

 

Primăria orașului Cisnădie, județul Sibiu, cu sediul în orașul Cisnădie, Piața Revoluției, nr.1, selectează personal în vederea ocupării funcției contractuale de execuție vacante de îngrijitor la Casa de Cultură a orașului Cisnădie. CV-urile se depun la registratura primăriei.


 

                          PROGRAM DE COLECTARE CISNADIE, CISNADIOARA,  CARTIERUL ARHITECTILOR 
           
           
  LUNI MARTI MIERCURI JOI VINERI
           
  CISNADIE CISNADIE CISNADIE CISNADIE CISNADIE
Masina nr.1 poarta in poarta+ poarta in poarta+ poarta in poarta+ poarta in poarta+ poarta in poarta+
  amplasamente amplasamente amplasamente amplasamente amplasamente
  REZIDUAL REZIDUAL REZIDUAL REZIDUAL REZIDUAL
  ARHITECTI   ARHITECTI ARHITECTI CISNADIOARA+ARHITECTI
Masina nr.2 amplasamente   amplasamente amplasamente  poarta in poarta/amplasamente 
  REZIDUAL+   PLASTIC+CARTON poarta in poarta REZIDUAL
  PLASTIC+CARTON     REZIDUAL  
  CISNADIE     CISNADIE CISNADIOARA 
Masina nr.3 poarta in poarta +       poarta in poarta +   poarta in poarta
  amplasamente      amplasamente   

 

 

 


ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

Primăria Cisnădie oferă cetățenilor săi posibilitatea de a-și difuza, gratuit, anunțurile de tip condoleanțe, decese și comemorări la postul de televiziune Eveniment TV Regional. Totodată anunțăm faptul că instituțiile publice vor putea informa cetățenii despre activitatea desfășurată în cadrul instituției cât și despre angajările oferite, tot prin acest canal de televiziune.

Televiziunea Eveniment TV este un post tv REGIONAL, acoperind județele: Sibiu, Alba, Mureș, Cluj, Constanta-Litoral. Cu un program local de 24 ore emisie proprie, Televiziunea Eveniment este „Televiziunea regională din inima Transilvaniei”. Acesta este motivul pentru care am optat ca anunțurile dumneavoastră să fie văzute în cadrul unei rubrici special destinate pentru cetățenii orașului nostru. 

Rubrica pentru anunțuri va fi difuzată zilnic în intervalele orare 8.30-9.00, 15.30-16.00, 18.30-19.00, de luni până vineri. Pentru ca anunțul dvs. să apară la tv trebuie să vă prezentați la primăria Cisnădie unde va fi amenajat un stand special, iar acolo veți putea lăsa anunțul între orele 9.00-11.00. Cetățenii care doresc ca anunțul lor ca fie însoțit de o fotografie, sunt rugați să trimită imaginea, imediat dupa plasarea anunțului,  pe adresa de e-mail: anunturi@cisnadie.ro

Pentru mai multe informații ne puteti contacta la numarul de telefon: 0728 856 008, în intervalul orar 9.00-11.00, de luni până vineri.  


 

 

Total poze: 0

Pagini:

Pagini:

Actualizat in - 11.09.2017, la ora 11:40.
Calendar
Harta digitala
 
Copyright © 2005 - 2008 Primăria Orașului Cisnădie. Design realizat de SOBIS Solutions.