Home page
 
Cautare
 

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!


Download Adobe Reader

Dragi cisnădieni,

Acum, la sfârșit de an, doresc să vă mulțumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-ați acordat de-a lungul anului, pentru a putea duce la capăt proiectele pe care mi le-am propus. Aș dori ca acum, la ceas de bilanț, să vă mulțumesc, încă o dată, pentru votul acordat la alegerile locale din vară și să vă asigur că voi face tot ce-mi stă în putere pentru a-mi respecta promisiunile, pentru a face din Cisnădie un oraș cu adevărat european.

În fiecare an am reușit să duc la bun sfârșit cel puțin două investiții majore pentru Cisnădie, la care se adaugă multe alte lucrări. Așa s-a întâmplat și în acest an când am reușit să amenajăm piațeta de la ,,Fierul” și pista pentru bicicliști și pietoni, între Cisnădie și Cisnădioara. Acestor investiții li se adaugă multe alte lucrări de reparații și modernizare la străzi, școli, grădinițe, spital etc. Continuăm să gândim proiecte de investiții pe mai multe paliere, astfel încât să reușim acoperirea unei plaje cât mai largi de nevoi ale comunității noastre. Evenimentele publice organizate pe parcursul anului, de la Ziua Pensionarilor la Zilele Orașului Cisnădie, aprinderea iluminatului festiv, i-au adus pe oameni mai aprope unii de alții, așa cum se întâmplă într-o mare familie. Eu cred că orașul nostru este ca o familie în care oamenilor le pasă de viitorul lor și știu că prin bună înțelegere, comunicare și colaborare vor reuși să progreseze. Am avut, în acest an, de multe ori, ocazia să simt bucuria și apropierea cisnădienilor, să trăiesc acel sentiment unic al utilității și satisfacției că am facut ceva pentru oamenii din jurul meu.

Vă mulțumesc încă o dată pentru colaborarea din acest an, vă doresc sărbători fericite și sper într-un an nou mai bun, mai liniștit și mai fericit pentru fiecare dintre noi. La mulți ani!

Primar,

  Gheorghe Huja

 

  


 

TAXA DE SALUBRIZARE pentru anul 2016 ÎN CUANTUM DE 9,23 LEI/LUNĂ POATE FI PLĂTITĂ  până la data de 30 decembrie 2016 ÎN URMĂTORUL CONT IBAN:

RO70TREZ57621360206XXXXX

BENEFICIAR: ORAȘ CISNĂDIE

COD FISCAL: 4406002


În după-amiaza zilei de 5 decembrie 2016, la Cisnădie se vor aprinde beculețele din brad și iluminatul festiv, iar incepand cu orele 15:30 va avea loc un concert al artistelor Lora și Andreea Balan. Ca în fiecare an, la sfărșitul programului artistic, moșii vor coborî din primărie și vor oferi cadouri copiilor.

Click aici pentru a vizualiza camera live


 

Cât de des vor fi ridicate deșeurile din noile pubele? În ce zile?

Frecvența cu care vor fi ridicate deșeurile diferă în funcție de tip și de zona în care sunt amplasate pubelele sau containerele.

 

 

1. Program de ridicare a deșeurilor reziduale ( pubela de culoare neagră) din poartă în  poartă:

 

Nr.crt

Luni

Marți

Miercuri

Joi

Vineri

Sâmbătă

Duminică

1

Str. Cindrelului

Str. Unirii

Str. Țesătorilor

Str. Lungă

Str. Sibiului

Cisnădioara

 

2

Str. Piața Revoluției

Str. Cetății

Str. Stupului

Str.Fundătura Văii

Str. Grădinilor

Cisnădioara

 

3

Str. Apărării

Str. Stadionului

Str. Mihai Eminescu

Str. Prunului

Str. Șelimbărului

Cisnădioara

 

4

Str. Măgurii

Str. Teilor

Str. Crinului

Str. Cireșilor

Str. Viilor

Cisnădioara

 

5

Str. Livezii

Str. Plopilor

Str. Podului

Str. Merilor

Str. Fundătura Viilor

Cisnădioara

 

6

Str. Băilor

Str. Frasinilor

Str. Dezrobirii

 

Str. 1 Decembrie

Cisnădioara

 

7

Str. Suru

Str. Florilor

Cartierul Arhitecților

Cartierul Arhitecților

Str. Nucului

Cisnădioara

 

8

Str. Garofiței

Str. Târgului

 

 

Str. Chateau Thierry

Cisnădioara

 

9

Str. Prejbei

Str. Primăverii

 

 

Str. Piața Revoluției

 

 

10

 

Str. Mălinului

 

 

 

 

 

11

 

Str. Uzinei

 

 

 

 

 

12

 

Str. Transilvaniei

 

 

 

 

 

 

2. Ridicarea euro containerelor cu deșeuri reziduale (containere negre/metalice) din amplasamentele aflate în  zonele de blocuri se va efectua ZILNIC.

 

3. Deșeurile de plastic (container galben/pubelă galbenă) se vor ridica în fiecare zi de LUNI a săptămânii.

 

Vă rugăm să nu scoateți pubelele înainte de zilele stabilite.

 

 


 

 

SE PRELUNGEȘTE TERMENUL PENTRU DEPUNEREA DECLARAȚIEI PENTRU STABILIREA TAXEI DE SALUBRIZARE

 Declarațiile pentru stabilirea taxei de salubrizare se depun până în data de 30 noiembrie 2016 la Centrul de Informații pentru Cetățeni din cadrul Primăriei orașului Cisnădie, Piața Revoluției nr. 1 sau on-line la adresa salubrizare@cisnadie.ro

Formularele se pot procura de la sediul Primăriei orașului Cisnădie – Centrul de Informații pentru Cetățeni sau pot fi descărcate de pe site-ul www.cisnadie.ro, rubrica ”Salubrizare”.

Ce se întâmplã dacã nu depuneți declarația?

- Dacă o persoană fizică nu depune declarația, taxa se va stabili din oficiu, calculându-se patru persoane pentru fiecare locuință.

- Dacă ulterior se constată că numărul de membri este mai mare de patru persoane, veți plăti taxa retroactiv cu penalități.

- Dacă o persoană juridică nu depune declarația, taxa se va stabili din oficiu, estimând o cantitate anuală de deșeuri generate de 12 tone/an.


 

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

  

       Primăria Cisnădie oferă cetățenilor săi posibilitatea de a-și difuza, gratuit, anunțurile de tip condoleanțe, decese și comemorări la postul de televiziune Eveniment TV Regional. Totodată anunțăm faptul că instituțiile publice vor putea informa cetățenii despre activitatea desfășurată în cadrul instituției cât și despre angajările oferite, tot prin acest canal de televiziune.

Televiziunea Eveniment TV este un post tv REGIONAL, acoperind județele: Sibiu, Alba, Mureș, Cluj, Constanta-Litoral. Cu un program local de 24 ore emisie proprie, Televiziunea Eveniment este „Televiziunea regională din inima Transilvaniei”. Acesta este motivul pentru care am optat ca anunțurile dumneavoastră să fie văzute în cadrul unei rubrici special destinate pentru cetățenii orașului nostru. 

           Rubrica pentru anunțuri va fi difuzată zilnic în intervalele orare 8.30-9.00, 15.30-16.00, 18.30-19.00, de luni până vineri. Pentru ca anunțul dvs. să apară la tv trebuie să vă prezentați la primăria Cisnădie unde va fi amenajat un stand special, iar acolo veți putea lăsa anunțul între orele 9.00-11.00. Cetățenii care doresc ca anunțul lor ca fie însoțit de o fotografie, sunt rugați să trimită imaginea, imediat dupa plasarea anunțului,  pe adresa de e-mail: anunturi@cisnadie.ro

Pentru mai multe informații ne puteti contacta la numarul de telefon: 0728 856 008, în intervalul orar 9.00-11.00, de luni până vineri.

  


 

 Zilele Orașului Cisnădie 2016

19 - 21 august 2016

 

Acest sfârșit de săptămână a fost prilej de mare bucurie și de sărbătoare pentru orașul de la poalele Măgurii Cisnădiei. Faptul s-a datorat unei noi ediții a unei manifestări de suflet, devenită deja tradiție: „Zilele Orașului Cisnădie”.

Din zori și până seara, Parcul Măgura a fost cuprins de un entuziasm general, zona de sosire devenind aproape neîncăpătoare datorită cetățenilor de toate vârstele sosiți să se bucure de atmosfera plină de antren, întreținută de numeroșii artiști invitați să susțină diverse concerte.

Cu acest prilej, vă prezentăm câteva fotografii cu cele mai frumoase momente desfășurate pe parcursul celor 3 zile de sărbătoare, iar în curând vom reveni cu o surpriză video. youtu.be/HgILQ1eKpOg

 


 

 

 

 

 

 


Total poze: 11

Pagini: 1

Pagini: 1

Actualizat in - 30/12/2016, la ora 10:48.
Calendar
Harta digitala
 
Copyright © 2005 - 2008 Primăria Orașului Cisnădie. Design realizat de SOBIS Solutions.