Home page
 
Cautare
 

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!


Download Adobe Reader

Vă invităm la sport!

 

Primăria oraşului Cisnădie şi consiliul local, în colaborare cu inimoşii jucători de tenis din Cisnădie, organizează in data de 27.08.2016, ora 10, o competiţie de tenis de masă adresată copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani (două categorii: 7-10 ani şi 11-18 ani).

Vă aşteptăm la Sala Polivalentă din Cisnădie pe patinoarul oraşului.

Înscrierile se pot face la telefon: 0743270280 sau în ziua concursului la faţa locului.

 

 

 

 

 

 

ANUNŢ DE INTERES PUBLIC

 

 

 

Începând cu data de 1 septembrie 2016, Primăria Cisnădie, oferă cetățenilor săi posibilitatea de a-și difuza, gratuit, anunțurile de tip condoleanțe, decese și comemorări la postul de televiziune Eveniment TV Regional. Totodată anunțăm faptul că instituțiile publice vor putea informa cetățenii despre activitatea desfășurată în cadrul instituției cât și despre angajările oferite, tot prin acest canal de televiziune.

Televiziunea Eveniment TV este un post tv REGIONAL, acoperind judeţele: Sibiu, Alba, Mureș, Cluj, Constanta-Litoral. Cu un program local de 24 ore emisie proprie, Televiziunea Eveniment este „Televiziunea regională din inima Transilvaniei”. Acesta este motivul pentru care am optat ca anunțurile dumneavoastră să fie văzute în cadrul unei rubrici special destinate pentru cetățenii orașului nostru. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zilele Oraşului Cisnădie 2016

19 - 21 august 2016

 

Acest sfârşit de săptămână a fost prilej de mare bucurie şi de sărbătoare pentru oraşul de la poalele Măgurii Cisnădiei. Faptul s-a datorat unei noi ediţii a unei manifestări de suflet, devenită deja tradiţie: „Zilele Oraşului Cisnădie”.

Din zori şi până seara, Parcul Măgura a fost cuprins de un entuziasm general, zona de sosire devenind aproape neîncăpătoare datorită cetăţenilor de toate vârstele sosiţi să se bucure de atmosfera plină de antren, întreţinută de numeroşii artişti invitaţi să susţină diverse concerte.

Cu acest prilej, vă prezentăm câteva fotografii cu cele mai frumoase momente desfăşurate pe parcursul celor 3 zile de sărbătoare, iar în curând vom reveni cu o surpriză video. youtu.be/HgILQ1eKpOg

 

Total poze: 11

Pagini: 1

Pagini: 1

Actualizat in - 25/08/2016, la ora 11:09.
Calendar
Harta digitala
 
Copyright © 2005 - 2008 Primăria Oraşului Cisnădie. Design realizat de SOBIS Solutions.