Home page
 
Cautare
 

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!


Download Adobe Reader

 

  TAXA DE SALUBRIZARE

 Declarațiile pentru stabilirea taxei de salubrizare se depun până în data de 01 noiembrie 2016 la Centrul de Informații pentru Cetățeni din cadrul Primăriei orașului Cisnădie, Piața Revoluției nr. 1 sau on-line la adresa salubrizare@cisnadie.ro

Formularele se pot procura de la sediul Primăriei orașului Cisnădie – Centrul de Informații pentru Cetățeni sau pot fi descărcate de pe site-ul www.cisnadie.ro, rubrica ”Salubrizare”.

Ce se întâmplã dacã nu depuneți declarația?

- Dacă o persoană fizică nu depune declarația, taxa se va stabili din oficiu, calculându-se patru persoane pentru fiecare locuință.

- Dacă ulterior se constată că numărul de membri este mai mare de patru persoane, veți plăti taxa retroactiv cu penalități.

- Dacă o persoană juridică nu depune declarația, taxa se va stabili din oficiu, estimând o cantitate anuală de deșeuri generate de 12 tone/an.


 

ANUNŢ DE INTERES PUBLIC

  

       Primăria Cisnădie oferă cetățenilor săi posibilitatea de a-și difuza, gratuit, anunțurile de tip condoleanțe, decese și comemorări la postul de televiziune Eveniment TV Regional. Totodată anunțăm faptul că instituțiile publice vor putea informa cetățenii despre activitatea desfășurată în cadrul instituției cât și despre angajările oferite, tot prin acest canal de televiziune.

Televiziunea Eveniment TV este un post tv REGIONAL, acoperind judeţele: Sibiu, Alba, Mureș, Cluj, Constanta-Litoral. Cu un program local de 24 ore emisie proprie, Televiziunea Eveniment este „Televiziunea regională din inima Transilvaniei”. Acesta este motivul pentru care am optat ca anunțurile dumneavoastră să fie văzute în cadrul unei rubrici special destinate pentru cetățenii orașului nostru. 

           Rubrica pentru anunţuri va fi difuzată zilnic în intervalele orare 8.30-9.00, 15.30-16.00, 18.30-19.00, de luni până vineri. Pentru ca anunțul dvs. să apară la tv trebuie să vă prezentați la primăria Cisnădie unde va fi amenajat un stand special, iar acolo veți putea lăsa anunțul între orele 9.00-11.00. Cetățenii care doresc ca anunțul lor ca fie însoțit de o fotografie, sunt rugați să trimită imaginea, imediat dupa plasarea anunțului,  pe adresa de e-mail: anunturi@cisnadie.ro

Pentru mai multe informații ne puteti contacta la numarul de telefon: 0728 856 008, în intervalul orar 9.00-11.00, de luni până vineri.

  


 

 Zilele Oraşului Cisnădie 2016

19 - 21 august 2016

 

Acest sfârşit de săptămână a fost prilej de mare bucurie şi de sărbătoare pentru oraşul de la poalele Măgurii Cisnădiei. Faptul s-a datorat unei noi ediţii a unei manifestări de suflet, devenită deja tradiţie: „Zilele Oraşului Cisnădie”.

Din zori şi până seara, Parcul Măgura a fost cuprins de un entuziasm general, zona de sosire devenind aproape neîncăpătoare datorită cetăţenilor de toate vârstele sosiţi să se bucure de atmosfera plină de antren, întreţinută de numeroşii artişti invitaţi să susţină diverse concerte.

Cu acest prilej, vă prezentăm câteva fotografii cu cele mai frumoase momente desfăşurate pe parcursul celor 3 zile de sărbătoare, iar în curând vom reveni cu o surpriză video. youtu.be/HgILQ1eKpOg

 


 

 

 

Total poze: 11

Pagini: 1

Pagini: 1

Actualizat in - 05/10/2016, la ora 10:18.
Calendar
Harta digitala
 
Copyright © 2005 - 2008 Primăria Oraşului Cisnădie. Design realizat de SOBIS Solutions.