Home page
 
Cautare
 

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!


Download Adobe Reader

 

      Campania Națională de Informare și Pregătire a Populației

      în caz de cutremur: www.nutremurlacutremur.ro

 

                     _____________________________________________________________________________________________________

                                                                                  

                                  ANUNT  AJUTOARE PENTRU INCALZIREA

           PENTRU SEZONUL RECE 01 NOIEMBRIE 2014 – 31 MARTIE 2015

 

 

 

„In conformitate cu O.U.G. nr. 70/2011 privind masurile de protectie sociala in perioada sezonului rece, cu modificarile si completarile ulterioare, familiile si persoanele singure care utilizeaza pentru incalzirea locuintei gaze naturale, energie electrica, lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri beneficiaza de ajutor lunar pentru incalzirea locuintei pe perioada sezonului rece, 1 noiembrie 2014 – 31 martie 2015, si al caror venit net mediu lunar pe membru de familie se situeaza pana la suma de 615 lei.

Ajutorul pentru incalzirea locuintei, se acorda pe baza de cerere - declaratia pe propria raspundere privind componenta familiei, veniturile realizate de membrii acesteia sau de persoana singura, precum si bunurile mobile si imobile detinute. In cerere si declaratie se trec toate persoanele care au acelasi domiciliu sau locuiesc si se gospodaresc impreuna, indiferent daca intre acestea exista sau nu relatii de rudenie,  numai daca sunt inscrise in cartea de imobil si sunt luate in calcul la stabilirea cheltuielilor de intretinere a locuintei (se prezinta dovada in acest sens).

Familiile si persoanele singure care indeplinesc conditiile de mai sus depun individual cererea - declaratia pe propria raspundere, precum si actele doveditoare privind componenta familiei cat si veniturile realizate de acestia (pentru luna octombrie 2014 se prezinta veniturile din luna anterioara respectiv septembrie 2014, pentru luna noiembrie 2014 se prezinta veniturile din luna anterioara respectiv octombrie 2014, si asa mai departe) la Cantina Sociala din incinta Grupului Scolar de Industrie Usoara Cisnadie, strada Tirgului, nr. 14 din data de 20 octombrie 2014 pana in data de 31 octombrie 2014 dupa cum urmeaza:

-      Luni: orele          11:30 – 14:00

-      Marti: orele         11:30 – 14:00

-      Miercuri: orele    11:30 – 14:00

-      Joi: orele             11:30 – 14:00

-      Vineri: orele                  

Dupa  data  de  01 noiembrie  2014  cererile si  actele  doveditoare

privind componenta familiei cat si veniturile realizate de acestia, se depun la sediul institutiei, str. Piata Revolutiei nr. 1, parter, la serviciul public de asistenta sociala.

La depunerea cererilor pentru incalzirea locuintei cu gaze naturale sau energie electrica si a actelor doveditoare privind componenta familiei si a veniturilor realizate de catre acestia in luna anterioara depunerii cererii, se prezinta si o factura a titularului contractului de gaze naturale incheiat cu EON- GAZ ROMANIA, respectiv o factura a titularului contractului de energie electrica incheiat cu Electrica Romania.

Declararea necorespunzatoare a componentei familiei, a veniturilor realizate de catre aceasta, precum si a bunurilor aflate in proprietate, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 200 lei la 1.000 lei.

Formularele de cerere - declaratie pe propria raspundere pentru acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei cu gaze naturale, energie electrica si lemne, precum si lista cu bunurile detinute ce conduc la excluderea acordarii ajutorului pentru incalzirea locuintei, se pot procura zilnic, incepand cu data de 14 octombrie 2014, de la sediul Primariei Cisnadie, strada Piata Revolutiei, nr. 1, de la gardianul de serviciu, luni si miercuri intre orele 8,30 – 15,30, marti si joi intre orele 8,30 – 16,30, vineri intre orele 8,30 – 13,30.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Actualizat in - 12/02/2015, la ora 03:08.
Calendar
 
Copyright © 2005 - 2008 Primăria Oraşului Cisnădie. Design realizat de SOBIS Solutions.