Home page
 
Cautare
 

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!


Download Adobe Reader


                   Dragii mei concetățeni,

           Revin cu o nouă informare pertinentă la tot ceea ce se scrie, legat de nou renovata şi modernizata Cabană a lui Marinică.

 Ţin să menţionez, că acest mesaj nu este o justificare în faţa celor care varsă doar venin asupra a tot ceea ce se întâmplă în Cisnădie, ci o informare corectă pentru oamenii de bună credinţă ai oraşului nostru, un oraş cu o istorie de peste 800 de ani.

Menţionez, că de două săptămâni, în urma unor sesizări la Curtea de Conturi, s-au efectuat controale la tot ceea ce înseamna  autorizaţii de desfiinţare, autorizaţii de construire, etc., adică tot ceea ce s-a schimbat şi modernizat la vechea  Cabană a lui Marinică şi toate au fost găsite în ordine şi exercitate conform legilor  în vigoare.

Vreau să precizez că tot ceea ce am realizat şi voi realiza în Cisnădie, nu este pentru mine personal şi pentru familia mea, ci pentru întreaga comunitate ale cărei destine am fost ales să le conduc în urmă cu 4 ani.

 

Vă doresc o primăvară frumoasă şi binecuvântată!

 

PRIMAR,

GHEORGHE HUJA

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 ANUNT  AJUTOARE PENTRU INCALZIREA LOCUINTEI

       PENTRU SEZONUL RECE 01 NOIEMBRIE 2015 – 31 MARTIE 2016

 

„In conformitate cu O.U.G. nr. 70/2011 privind masurile de protectie sociala in perioada sezonului rece, cu modificarile si completarile ulterioare, familiile si persoanele singure care utilizeaza pentru incalzirea locuintei gaze naturale, energie electrica, lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri beneficiaza de ajutor lunar pentru incalzirea locuintei pe perioada sezonului rece, 1 noiembrie 2015 – 31 martie 2016, si al caror venit net mediu lunar pe membru de familie se situeaza pana la suma de 615 lei.

Ajutorul pentru incalzirea locuintei, se acorda pe baza de cerere - declaratia pe propria raspundere privind componenta familiei, veniturile realizate de membrii acesteia sau de persoana singura, precum si bunurile mobile si imobile detinute. In cerere si declaratie se trec toate persoanele care au acelasi domiciliu sau locuiesc si se gospodaresc impreuna, indiferent daca intre acestea exista sau nu relatii de rudenie,  numai daca sunt inscrise in cartea de imobil si sunt luate in calcul la stabilirea cheltuielilor de intretinere a locuintei (se prezinta dovada in acest sens).

Familiile si persoanele singure care indeplinesc conditiile de mai sus depun individual cererea - declaratia pe propria raspundere, precum si actele doveditoare privind componenta familiei cat si veniturile realizate de acestia (pentru luna octombrie 2015 se prezinta veniturile din luna anterioara respectiv septembrie 2015, pentru luna noiembrie 2015 se prezinta veniturile din luna anterioara respectiv octombrie 2015, si asa mai departe) la Serviciul Public de Asistenta Sociala din cadrul Primariei orasului Cisnadie, strada Piata Revolutiei, nr. 1, situat la parterul cladirii, din data de 19 octombrie 2015 pana in data de 20 martie 2016 dupa cum urmeaza:

-      Luni: orele          11:00 – 13:00

-      Marti: orele         11:00 – 13:00

-      Miercuri: orele    11:00 – 13:00

-      Joi: orele             11:00 – 13:00

-      Vineri: orele                  

Incepând cu data de 02 NOIEMBRIE 2015 documentele se pot depune la sediul Primăriei, str. Piaţa Revoluţiei, nr. 1, parter – serviciul public de asistenţă socială, in timpul programului cu publicul afisat al serviciului.

           La depunerea cererilor pentru incalzirea locuintei cu gaze naturale sau energie electrica si a actelor doveditoare privind componenta familiei si a veniturilor realizate de catre acestia in luna anterioara depunerii cererii, se prezinta si o copie dupa factura titularului contractului de gaze naturale incheiat cu EON- GAZ ROMANIA, respectiv copia dupa factura titularului contractului de energie electrica incheiat cu Electrica Romania, in functie de tipul de incalzire folosit de fiecare familie sau persoana singura.

            Declararea necorespunzatoare a componentei familiei, a veniturilor realizate de catre aceasta, precum si a bunurilor aflate in proprietate, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 200 lei la 1.000 lei.

Formularele de cerere - declaratie pe propria raspundere pentru acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei cu gaze naturale, energie electrica si lemne, precum si lista cu bunurile detinute ce conduc la excluderea acordarii ajutorului pentru incalzirea locuintei, se pot procura zilnic, incepand cu data de 14 octombrie 2015, de la sediul Primariei Cisnadie, strada Piata Revolutiei, nr. 1, de la gardianul de serviciu, luni si miercuri intre orele 8,30 – 15,30, marti si joi intre orele 8,30 – 16,30, vineri intre orele 8,30 – 13,30.

 

  

 

 

 

                                                                                                                                                 

 Actualizat in - 03/02/2016, la ora 01:42.
Calendar
Harta digitala
 
Copyright © 2005 - 2008 Primăria Oraşului Cisnădie. Design realizat de SOBIS Solutions.