Home page
 
Cautare
 

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!


Download Adobe Reader

 

 

 Noul program de colectare a deșeurilor începând din 03.03.2017:

                          PROGRAM DE COLECTARE CISNADIE, CISNADIOARA,  CARTIERUL ARHITECTILOR 
           
           
  LUNI MARTI MIERCURI JOI VINERI
           
  CISNADIE CISNADIE CISNADIE CISNADIE CISNADIE
Masina nr.1 poarta in poarta+ poarta in poarta+ poarta in poarta+ poarta in poarta+ poarta in poarta+
  amplasamente amplasamente amplasamente amplasamente amplasamente
  REZIDUAL REZIDUAL REZIDUAL REZIDUAL REZIDUAL
  ARHITECTI   ARHITECTI ARHITECTI CISNADIOARA+ARHITECTI
Masina nr.2 amplasamente   amplasamente amplasamente  poarta in poarta/amplasamente 
  REZIDUAL+   PLASTIC+CARTON poarta in poarta REZIDUAL
  PLASTIC+CARTON     REZIDUAL  
  CISNADIE     CISNADIE CISNADIOARA 
Masina nr.3 poarta in poarta +       poarta in poarta +   poarta in poarta
  amplasamente      amplasamente   

 

 


Click aici pentru a vizualiza camera live


SE PRELUNGEȘTE TERMENUL PENTRU DEPUNEREA DECLARAȚIEI PENTRU STABILIREA TAXEI DE SALUBRIZARE 

Declarațiile pentru stabilirea taxei de salubrizare se depun până în data de 30 noiembrie 2016 la Centrul de Informații pentru Cetățeni din cadrul Primăriei orașului Cisnădie, Piața Revoluției nr. 1 sau on-line la adresa salubrizare@cisnadie.ro.
Formularele se pot procura de la sediul Primăriei orașului Cisnădie – Centrul de Informații pentru Cetățeni sau pot fi descărcate de pe site-ul www.cisnadie.ro, rubrica ”Salubrizare”.

Ce se întâmplã dacã nu depuneți declarația?

  • Dacă o persoană fizică nu depune declarația, taxa se va stabili din oficiu, calculându-se patru persoane pentru fiecare locuință.
  • Dacă ulterior se constată că numărul de membri este mai mare de patru persoane, veți plăti taxa retroactiv cu penalități.
  •  Dacă o persoană juridică nu depune declarația, taxa se va stabili din oficiu, estimând o cantitate anuală de deșeuri generate de 12 tone/an.

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

Primăria Cisnădie oferă cetățenilor săi posibilitatea de a-și difuza, gratuit, anunțurile de tip condoleanțe, decese și comemorări la postul de televiziune Eveniment TV Regional. Totodată anunțăm faptul că instituțiile publice vor putea informa cetățenii despre activitatea desfășurată în cadrul instituției cât și despre angajările oferite, tot prin acest canal de televiziune.

Televiziunea Eveniment TV este un post tv REGIONAL, acoperind județele: Sibiu, Alba, Mureș, Cluj, Constanta-Litoral. Cu un program local de 24 ore emisie proprie, Televiziunea Eveniment este „Televiziunea regională din inima Transilvaniei”. Acesta este motivul pentru care am optat ca anunțurile dumneavoastră să fie văzute în cadrul unei rubrici special destinate pentru cetățenii orașului nostru. 

Rubrica pentru anunțuri va fi difuzată zilnic în intervalele orare 8.30-9.00, 15.30-16.00, 18.30-19.00, de luni până vineri. Pentru ca anunțul dvs. să apară la tv trebuie să vă prezentați la primăria Cisnădie unde va fi amenajat un stand special, iar acolo veți putea lăsa anunțul între orele 9.00-11.00. Cetățenii care doresc ca anunțul lor ca fie însoțit de o fotografie, sunt rugați să trimită imaginea, imediat dupa plasarea anunțului,  pe adresa de e-mail: anunturi@cisnadie.ro

Pentru mai multe informații ne puteti contacta la numarul de telefon: 0728 856 008, în intervalul orar 9.00-11.00, de luni până vineri.  


Zilele Orașului Cisnădie 2016
19 - 21 august 2016

Acest sfârșit de săptămână a fost prilej de mare bucurie și de sărbătoare pentru orașul de la poalele Măgurii Cisnădiei. Faptul s-a datorat unei noi ediții a unei manifestări de suflet, devenită deja tradiție: „Zilele Orașului Cisnădie”.

Din zori și până seara, Parcul Măgura a fost cuprins de un entuziasm general, zona de sosire devenind aproape neîncăpătoare datorită cetățenilor de toate vârstele sosiți să se bucure de atmosfera plină de antren, întreținută de numeroșii artiști invitați să susțină diverse concerte.

Cu acest prilej, vă prezentăm câteva fotografii cu cele mai frumoase momente desfășurate pe parcursul celor 3 zile de sărbătoare, iar în curând vom reveni cu o surpriză video. youtu.be/HgILQ1eKpOg


TAXA DE SALUBRIZARE pentru anul 2016 ÎN CUANTUM DE 9,23 LEI/LUNĂ POATE FI PLĂTITĂ  până la data de 30 decembrie 2016 ÎN URMĂTORUL CONT IBAN:

RO70TREZ57621360206XXXXX

BENEFICIAR: ORAȘ CISNĂDIE

COD FISCAL: 4406002

Total poze: 11

Pagini: 1

Pagini: 1

Actualizat in - 18.04.2017, la ora 10:29.
Calendar
Harta digitala
 
Copyright © 2005 - 2008 Primăria Orașului Cisnădie. Design realizat de SOBIS Solutions.